Bodycasting -ofwel Lifecasting-  is een 3-dimensionale kopie maken op ware grootte. Met deze bijzondere beelden kun je een geliefde band vereeuwigen en heb je iets unieks. Het gekozen lichaamsdeel zal een unieke en tastbaar beeld worden. Dit beeld zal levensechte details bevatten en alles op ware grote vastleggen. Elk detail is zichtbaar, de knokkels, rimpeltjes en de fijne lijntjes maken het zo levensecht. Een prachtige blijvende herinnering wat met de jaren waardevoller zal worden.

Bodycasting Friesland Groningen Drenthe 3d beeld tastbare herinnering liefde geluk rijkdom rouw afscheid trouwen love details trouwring lifecasting

Unieke ervaring

Bij ons staan de mensen en hun verhalen centraal. Een mooie ervaring met een nog mooier resultaat! Wij gaan niet voor minder! Elk beeld heeft zijn eigen verhaal en eigen herinnering. We kijken naar de beste houding en komen samen tot een prachtig beeld. De keuze van de houding, materialen en de bewerking zorgen ervoor dat de bodycasting afgestemd kan worden op jullie persoonlijke wensen.

Covid-proof

Door het Coronavirus ben je als bedrijf genoodzaakt om de veiligheid van jullie en van ons voorop te stellen. Daarom werken wij op een veilige en verantwoorde manier en kunnen wij op gepast afstand en met de juiste hygiënische voorzorgsmaatregelen een casting uitvoeren. Zo blijven alle castings een bijzonder en unieke gebeurtenis!

As herinneringen bodycasting friesland ByFem lichtje liefde afscheid en rouw
Bodycasting Friesland ByFem handbeeld afscheid liefde love 3d tastbare herinnering voor altijd in het hart

Prijsindicatie

Elk beeld is uniek en daardoor vanzelfsprekend ook maatwerk. Het uiteindelijke bedrag hangt af van keuzes voor materialen, bewerkingen en kleuren. Een handbeeld start vanaf €95 per hand. Prijzen zijn afhankelijk van individuele wensen, leeftijd en de gekozen houding. We maken graag een passende offerte en denken graag met je mee. Laat je inspireren en jouw wens tot leven komen. En wellicht tot snel!

Herinneringen zijn de mooiste cadeaus

Met een cadeaubon van Bodycasting Friesland schiet je gelijk raak! Want een mooi cadeau verzinnen hoeft niet lastig te zijn. Met een cadeaubon heb je een unieke verrassing voor een verjaardag, een huwelijk of zomaar om te laten zien hoe belangrijk die persoon voor je is. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven én te krijgen! Wij helpen jullie graag om dit te realiseren.

De bon kun je zelf ophalen, kan verstuurd worden per post, is niet in te wisselen tegen contanten en behouden één jaar hun waarde.

Bodycasting Lifecasting Cadeaubon ByFem Friesland Nederland 3d beelden liefde love geluk afscheid rouw trouwen zwanger baby peuter kind