Gezellig dat je er bent! Mijn naam is Femke, beeldend kunstenaar en erg creatief ingesteld. Woon samen met mijn man Martijn en zijn trotse ouders van 3 prachtige kinderen. Begin 40, woon in het mooie Heerenveen in de provincie Friesland, (erg) nieuwsgierig, impulsief, wil (ooit) wonen in een warm land waar altijd de zon schijnt, verslaafd aan thee en mijn zonnebril, hou van gezelligheid, kan heerlijk fantaseren en dromen, bezige bij, huismusje, gevoelig en erg zorgzaam.

Bodycasting Friesland lifecasting werkwijze tastbare herinneringen handbeelden trouwen huwelijk baby afscheid rouw

Tijd stil zetten

Wat mijn ogen zien, willen mijn handen maken. Ik liep met toeval tegen de kunst van bodycasting aan en was op slag verliefd. De levende herinneringen tastbaar maken door elk rimpeltje vast te leggen in een beeld. Deze beelden zullen met de tijd steeds tastbaarder gaan worden. Na de opleiding tot allround bodycaster bij Bodycasting Nederland, kon ik aan de slag. In de afgelopen jaren is mijn bedrijf gegroeid en mag ik voor mensen vanuit (Noord)Nederland en daarbuiten prachtige unieke beelden maken. Wanneer mag ik jouw verwelkomen?

Bodycasting Lifecasting ByFem Friesland Tijd stil zetten

Missie

Ik wil later terug kunnen kijken op een leven vol liefde, passie en creativiteit: positieve energie verspreiden. Met bodycasting wil ik tastbare herinneringen vangen en de tijd stilzetten. In welke situatie dan ook, want met de jaren zullen deze beelden steeds tastbaarder worden. Het is prachtig en een dankbare taak en en geeft mij zoveel energie.

Mijn missie is toepasbaar op iedere situatie, op ieder moment en dat maakt elke dag zo waardevol. Het is mijn richting, het is wie ik wil zijn!

Bodycasting Lifecasting Friesland 3d beeld liefde geluk trouw

Atelier

Ik ben gevestigd in het prachtige Heerenveen (Friesland). Deze GOUDEN PLAK ligt centraal in Friesland aan de A7 (Amsterdam – Groningen) en de A32 (Zwolle-Leeuwarden). Ons atelier is een centraal gelegen pand in het centrum van Heerenveen. Ons atelier is gemakkelijk bereikbaar per auto, bus of trein (het station HEERENVEEN is hier praktisch om de hoek) . Voor de deur kunt u gratis parkeren. Wij zijn alleen op afspraak geopend waardoor we privacy kunnen garanderen.

Bodycasting Lifecasting Friesland ByFem Atelier 3d handbeelden tastbare herinneringen liefde love