Gezellig dat je er bent! Mijn naam is Femke, beeldend kunstenaar en erg creatief ingesteld. Woon samen met mijn man en zijn trotse ouders van 3 prachtige kinderen. Begin 40, woon in het mooie Heerenveen in de provincie Friesland, ben nieuwsgierig, impulsief, wil (ooit) wonen in een warm land waar altijd de zon schijnt, verslaafd aan thee en mijn zonnebril, hou van gezelligheid, kan heerlijk fantaseren en dromen, bezige bij, huismusje, gevoelig en erg zorgzaam. Na jaren voor de klas te hebben gestaan, voelde ik dat ik mijn hart moest volgen om verder te gaan als beeldend kunstenaar. Naast het maken van tastbare 3d handen, geef ik creatieve workshops, onder de naam MadeByFem. Wij bieden professionele begeleiding doe-workshops aam. Een uitstekende manier om er even lekker uit te zijn.

Bodycasting Friesland lifecasting werkwijze tastbare herinneringen handbeelden trouwen huwelijk baby afscheid rouw

Tijd stil zetten

Wat mijn ogen zien, willen mijn handen maken. Ik liep met toeval tegen de kunst van bodycasting aan en was op slag verliefd. De levende herinneringen tastbaar maken door elk rimpeltje vast te leggen in een beeld. Na de opleiding tot allround bodycaster bij Bodycasting Nederland, kon ik aan de slag. In de afgelopen jaren is mijn bedrijf gegroeid en mag ik voor mensen vanuit (Noord)Nederland en daarbuiten prachtige unieke beelden maken. Alle beelden stralen trots uit, geven troost en gaan met de jaren steeds tastbaarder worden. Wanneer mag ik jouw verwelkomen?

Bodycasting Lifecasting ByFem Friesland Tijd stil zetten

Missie

Ik wil later terug kunnen kijken op een leven vol liefde, passie en creativiteit: positieve energie verspreiden. Met bodycasting wil ik tastbare herinneringen vangen en de tijd stilzetten. In welke situatie dan ook, want het is een prachtig en dankbare taak en geeft mij zoveel energie. Mijn missie is toepasbaar op iedere situatie, op ieder moment en dat maakt elke dag zo waardevol. Het is mijn richting, het is wie ik wil zijn!

Bodycasting Lifecasting Friesland 3d beeld liefde geluk trouw

Atelier

Ik ben gevestigd in het prachtige Heerenveen (Friesland). Deze GOUDEN PLAK ligt centraal in Friesland aan de A7 (Amsterdam – Groningen) en de A32 (Zwolle-Leeuwarden). Ons atelier is een centraal gelegen pand in het centrum van Heerenveen. Ons atelier is gemakkelijk bereikbaar per auto, bus of trein (het station HEERENVEEN is hier praktisch om de hoek) . Voor de deur kunt u gratis parkeren. Wij zijn alleen op afspraak geopend waardoor we privacy kunnen garanderen.

Creatief in Workhshops Vriendinnenavond Teamuitje creatief bezig zijn Bodycasting Friesland houtbranden epoxy schilderen Groningen Drenthe Flevoland