Reviews

Wat is hij toch mooi, zo dankbaar dat we hem nog hebben gemaakt! Ben er stil van elke keer als ik het zie! Zo ontroerend mooi en bijzonder.

Chantal & Sharon

Hoi Femke, nog even mijn oprechte complimenten: wat doe jij dit goed! Zo persoonlijk, rustig en volle aandacht. Ik zie ook de juf, alles geduldig en goed uitleggen en motiveren en daarbij zie ik dat je er echt van geniet. Top carrière switch, prachtig! Bedankt en we zien uit naar het resultaat.

Tjitske Kooi

Wauw wauw wauw!! Wát is dit geweldig! Je zet de tijd stil met dit beeld. Elk rimpeltje, elk adertje.. alles zie je terug. Wij hebben een beeld laten maken van de handen van ons gezin. Femke bekijkt per moment hoe we het aan gaan pakken. Heel professioneel en je merkt dat ze zoveel liefde en passie heeft voor dit werk. Ze leeft helemaal mee in de wensen die je hebt. En vult ze aan waar kan! Wij zijn super dankbaar voor dit beeld! Zoveel zeggend en een blijvende herinnering aan dit moment!

Maaike van der Wal-Tjaarda

Wauw, wat een super mooi beeld heb je gemaakt. Wat ziet het er echt uit!!! Je legt goed uit wat de bedoeling is, had alle geduld met de kinderen, kinderen vonden het een super leuke ervaring en had ik al aangegeven dat het beeld heel mooi is!!! De kinderen willen nog een keer, want het was zo leuk met Femke! Het beeld heeft een heel speciaal plekje in ons huis gekregen.

Viona Wilstra

Zo bijzonder om dit te mogen doen met mijn lieve viervoeter Daya!

Romy Otter