DIY-pakketten

Doe-het-zelf-pakketten

Ondertussen zijn er veel eenvoudige DIY-pakketten te koop waarbij je eenvoudig en snel de mooiste 3d afdrukken kan maken. Deze pakketten lijken goedkoop,  makkelijk en snel, maar de beloofde details zullen uitblijven. Wij krijgen steeds vaker vragen of ik deze ook kan leveren. Nee, dat doen wij niet. En ik zal je uitleggen waarom.

Bodycasting Friesland DIY pakketten 3d handbeelden

Materialen

Toen ik begon met de bodycasting, was ik op slag verliefd. Ik ging zoeken naar wat bodycasting was en kwam verschillende foto’s tegen. Van prachtig afgewerkte beelden, tot beelden met luchtbellen en weinig detail. Toen ik eenmaal een idee had met wat voor materialen ze werkten, heb ik zelf wat gekocht en ben gaan oefenen. Zo moeilijk was het toch niet? Mal maken en vullen. Maar hier kwam ik snel op terug. Het gips was poreus en brak snel af, er ontbraken vingers, had heel veel luchtbellen en de details waren lang niet altijd zichtbaar. Ik kon eindeloos proberen, maar het resultaat wat ik voor ogen had, bleef uit.

Bodycasting Friesland ByFem handbeeld afscheid liefde love 3d dochters moeder tastbare herinnering voor voor altijd in het hart
Bodycasting Friesland 3d handbeelden liefde geluk rouw afscheid love

Professionele kennis

Ik ben daarom een opleiding gaan doen en kwam er al snel achter dat je professionele kennis moet hebben over de materialen die je gebruikt. Dat duurdere materialen in dit geval wel de juiste resultaten opleveren. Maar ook geduld en kennis moet hebben over bewerken. Het is een beroep, een kunst waar je talent en vakmanschap voor moet hebben.

Unieke momenten

Wanneer je een beeld wil maken, wil je dat moment vangen en niet verloren laten gaan. Helaas krijg ik vaak berichten dat een DIY pakket niet gelukt is. Vaak kunnen we het overdoen, maar er zijn ook droevige berichten dat we te laat zijn. Voor kwaliteit betaal je meer, maar dan weet je wel dat het goed is.

Vakmanschap

Alle beelden worden 100% vakwerk, liefde en aandacht gemaakt. De mensen staan centraal, iedereen is uniek en één beeld is nooit gelijk. We gebruiken voor alle beelden de beste materialen en zullen afgestemd worden op jouw eigen wensen. Een bijzondere ervaring met een prachtige blijvende herinnering. Ons doel is om jullie beeld zo mooi mogelijk uit te laten komen waarbij de details prachtig naar voren komen. Want deze bijzondere momenten mogen toch niet verloren gaan?

Contact opnemen
Bodycasting Friesland ByFem Nederland 3d handbeelden lifecasting handen in gips tastbaar liefde afscheid