Droombruiloft

Vier de Liefde

Jullie handen laten vastleggen tijdens een uniek en liefdevol moment? Dat kun je doen met een 3D beeld handbeeld. Het bewijs van jullie liefde voor elkaar en zo tastbaar ♥♥♥

De trouwring symboliseert jullie verbondenheid en liefde voor elkaar. Deze ringen zullen de blikvanger worden van het beeld en met de tijd steeds tastbaarder worden.

Trouwen 3d Handbeeld Bodycasting Friesland

Vorige maand stond er voor mij een bruiloft op de planning. En niet zo maar 1: Ik mocht getuige zijn en een prachtig beeld voor ze maken. Een paar weken voor de bruiloft konden zij alvast de ringen passen en hebben wij de mal gemaakt. Het eindresultaat mocht ik overhandigen op een magische plek.

Bodycasting Friesland ByFem 3d handbeeld trouwen Netl de Wildste tuin liefde geluk gezin tastbare herinnering love

Locatie

Op het prachtige Netl gingen ze elkaar het ja-woord geven. Netl is een prachtige wilde tuin, waar voor zowel jong als oud het heerlijk vertoeven is. Je bent heerlijk in de natuur en op het park is een super fijne ontspannen sfeer. Het bruidspaar trouwde op het strand, onder het toeziend oog van al hun dierbaren. Het feest werd gevierd in een prachtige glazen kas, waar foodtrucks stonden met heerlijk eten. De aankleding was echt overal betoverend. Als je gaat trouwen, dan ben je hier op het juiste adres.

Netl Kas locatie trouwen liefde love

Onthulling

En dan mocht ik eindelijk het handbeeld aan het bruidspaar geven. Dit blijft altijd weer een spannend moment. Ons doel is tastbare herinneringen maken en hun liefde vangen in een beeld. Een uniek en tastbaar beeld dat levensechte details bevatten en waarbij de ringen prachtig naar voren komen. Dit is gelukt, ze vonden het prachtig en dat is te zien op deze geweldige foto. Een beeld om trots op te zijn!

Bodycasting Friesland ByFem 3d handbeeld trouwen liefde geluk gezin tastbare herinnering love

Herinneringen zijn de mooiste cadeaus

Alle beelden zijn met 100% vakwerk, liefde en aandacht gemaakt. Ben jij op zoek naar een origineel (trouw)cadeau? Denk dan eens aan bodycasting.
Prachtig, uniek en een tastbare herinnering! ♥

Bodycasting-Friesland-ByFem-3d-handbeeld-trouwen-liefde-geluk-gezin-tastbare-herinnering-love-Netl