Laat je inspireren ♥

Herinneringen tastbaar maken

Soms moet je afscheid nemen van jouw dierbare omdat zij niet meer beter worden. Eén van de moeilijkste en zwaarste momenten in je leven. Deze unieke, gedetailleerde handen tekenen hun geschiedenis. Ze zijn krachtig, hebben rimpels, dragen betekenisvolle ringen, littekens of hebben een unieke vorm en kunnen troost geven. Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt. Met veel liefde, zorg en aandacht zorgen wij met bodycasting, dat we jullie geliefde band voor altijd kunnen vereeuwigen. Zo kan dit een prachtig aandenken zijn van jullie leven samen.

BodycastingByFem handbeeld vlindertje (2)

Vlindertje

Wanneer je te horen krijgt dat je kind ongeneeslijk ziek is, veel te vroeg geboren is of kort voor of na de geboorte is overleden, dan stort je hele wereld in. De tijd staat stil. Wij kunnen jullie helpen met het vastleggen van een tastbare herinnering door bodycasting. Door deze liefde te vangen en om te zetten in een waardevol beeld. ALLE kindjes zijn het herinneren waard en misschien helpt het om deze waardevolle herinnering zo levend mogelijk te houden.

Bodycasting Lifecasting 3D handbeeld geluk verdriet liefde rouw Friesland Groningen Denthe BodycastingByFem vlindertje zoon kinderen

Spoed

In geval van een naderend afscheid doen wij ons best om deze laatste wens te verwezenlijken. Wij doen ons best om dit voor elkaar te krijgen, maar wij kunnen dit niet garanderen. Onze agenda moet het toelaten en in sommige gevallen is er toestemming nodig van de locatie/instelling. Natuurlijk proberen we altijd onze best te doen en mee te denken waar nodig, om dit voor elkaar te krijgen.

Bodycasting ByFem Handbeeld 3d baby verlies vlindertje rouw tastbare herinnering liefde zoon broertje (4)

As herinneringen

Steek jij graag een kaarsje aan om een overleden dierbare te herdenken? Sommige zetten een foto neer, voor anderen kan het troostend werken om een kaarsje aan te steken. Om onze dierbaren zo dicht mogelijk bij je te houden is het mogelijk om een gedeelte van het as te verwerken in een beeld of ons waxinehartje, zonder dat het direct herkenbaar is. Dit is ook mogelijk met het as van jouw geliefden.

Bodycasting Friesland rouw tastbare herinnering afscheid dierbaren liefde as