Laat je inspireren ♥

Zwanger

Een baby krijgen is een bijzondere ervaring. Een kindje in je buik, hoe bijzonder is dat! Tijdens de zwangerschap leef je toe naar het moment dat jullie dit kleine wondertje eindelijk mogen ontmoeten. En om deze bijzondere periode nog waardevoller te maken kun je je zwangere buik vereeuwigen met bodycasting. Het beeld zal een kopie worden van je zwangere buik en zal prachtig afgewerkt worden in jouw wensen. Natuurlijk zijn hierbij de materialen en de houding erg belangrijk.

Bodycasting Lifecasting 3D handbeeld geluk verdriet liefde rouw Friesland Groningen Denthe BodycastingByFem lichaamsbeeld 3d tastbare herinnering zwanger baby

Borstbeeld

Ben je trots op je lichaam zoals je bent op dat moment. Omdat je lekker in je vel zit of omdat je een ingrijpende (borst)operatie moet ondergaan? Ook dat is mogelijk met bodycasting. Vrouwen zoeken naar een symbolische manier om van hun borst vast te leggen in een herinnering voor later. Het beeld zal een gedetailleerde kopie worden en zal prachtig afgewerkt worden naar jouw wensen. We vinden het belangrijk dat jij tijdens de afspraak je je op je gemak voelt en nemen hier de tijd voor. We willen iets moois en persoonlijks voor je maken waar je met een goed gevoel aan terug denkt.

Bodycasting Friesland ByFem Borstbeeld Nederland 3d beeld Groningen Drenthe

Torso

Wil jij een uniek kunstwerk? Dan gaan wij samen onderzoeken wat er allemaal mogelijk is bij bodycasting. Tijdens de afspraak nemen we de tijd om al je wensen te bespreken. Elke casting, elk beeld is uniek en bijzonder en heeft een eigen verhaal. Onzen missie is dit met liefde en aandacht te verwerken in een prachtig persoonlijk kunstwerk.

Bodycasting Friesland zwanger baby tastbaar liefde wonder