Van idee tot realiteit

Ideeën

Ideeën tot leven laten komen is het leukste wat er is. En dan is het extra leuk dat ik een creatief beroep heb en deze ideeën kan gebruiken binnen mijn bedrijf. Een groot nadeel hiervan is, dat ik heel veel om leuks zie om me heen. Mijn hoofd staat nooit stil, is constant in beweging. Overal zie ik inspiratie en dit sla ik op. In mijn hoofd, een schets op papier of maak ik er een foto van… Soms moet een idee eerst wat rondhangen in je hoofd voordat ik er iets mee kan. Want het lukt helaas niet altijd “A la minute” zeg maar.  En soms komt het idee even in de pauzestand. Omdat het “unieke” idee wel precies zo moet zijn zoals ik het in mijn hoofd heb. En dat is als perfectionist best wel eens een uitdaging, en heeft tijd nodig.

Bodycasting Friesland ByFem Handbeeld Bruiloft Trouwen Trouw Liefde idee kinderen lamp
Bodycasting Lifecasting 3d Handbeeld Tastbare herinnering Liefde Geluk Trots Touw Afscheid Verdriet Rouw Bodycasting ByFem Friesland Groningen Drenthe happy love

Mijn kinderen

Ik had al heel lang het idee om een nieuw beeld te maken van mijn kinderen. Ik kon vooraf nooit bedenken dat ze mij zo compleet maken. Ze geven mij zoveel liefde, energie en licht. En al deze dingen moesten in het beeld naar voren komen. Het idee stond al zo lang klaar in mijn hoofd… en dan zomaar uit het niets, loop je er tegenaan! De materialen waar je al zo lang naar zocht. Alles komt gelijk terug en zorgt bij mij voor zoveel energie dat ik gelijk wil beginnen. Dat idee wat al zolang borrelt, wil er uit! Moet eruit… En als alles dan samenvalt, voelt dit zo fijn.

Unieke beelden

Als beelden kunstenaar probeer ik de verhalen te vangen en om te zetten naar unieke beelden. Want elk beeld wat je maakt is gepersonaliseerd naar jullie moment. Mijn doel is tastbare herinneringen creëren en de tijd stilzetten. Samen praten we over jullie verhalen, idee en wensen. Dit gaat in mijn hoofd een weg vinden en laten het al zien voordat het klaar is. Wanneer we het maken valt dit alles samen. Jullie verhaal, jullie moment, jullie gekozen houding en alle unieke  details…. dit alles moet eruit springen in het beeld. Jullie beeld!

Bodycasting Lifecasting 3d Handbeeld Tastbare herinnering Liefde Geluk Trots Touw Afscheid Verdriet Rouw Bodycasting ByFem Friesland Groningen Drenthe

Onthulling

En dan is het klaar! Van idee tot realiteit. Het voelt voor mij en de kinderen alsof we het samen hebben gemaakt. Alles komt samen in een beeld wat in mijn hoofd er al zo uitzag, maar in het echt nog zoveel mooier is. Het moment met de kinderen, het samen zijn en hun liefde is allemaal te vinden in dit prachtige beeld. Mijn kinderen die mij zoveel liefde geven en licht. Mijn trots!

Bodycasting Friesland ByFem Unieke lampen 3d beelden kinderen rijkdom tastbaar love liefde